Курячі ПП-тефтелі в духовці

Курячі ПП-тефтелі в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.



Підготовка фаршу.
Для приготування страви можна використовувати будь фарш, проте, перевага віддається саме курячому. Першим кроком є розморожування фаршу до природного стану ( заледенелой грудочки повинні бути відсутніми)
Після того, як розморожений фарш, до нього потрібно додати подрібнену цибулю (краще це зробити в блендері), рис, спеції за смаком, сіль. Дану суміш необхідно ретельно перемішати, після чого розбити яйце.

Формування тюфтельок
Тефтелі рекомендується робити середніх розмірів, так як вони неймовірно ситні! Для цього з фаршу формуємо колоподібні грудочки, які відразу укладаємо на аркуш ( його потрібно попередньо змастити маслом)! Ніяку борошно не використовуємо, вона нам не потрібна!



Підготовка листа до духовці і подальша готування
Після того, як тефтелі сформовані і викладені на деко, між тюфтельками необхідно викласти нарізані помідори і півкільця цибулі. Залити зазначене томатною пастою, розведеною з водою (на 3-5 см, накрити фольгою і поставити в духовку на 30 хвилин!

Блюдо готове до вживання!