Для початку потрібно підготувати маринад. для цього замішуємо всі інгредієнти для маринаду в одну ємність . Кладемо мед, кетчуп, соєвий соус. Добре перемішуємо. Дрібно подрібнюємо зубчик часнику, додаємо до маринаду. Дрібно подрібнити зелень за бажанням і додати . У моєму випадку це петрушка і кріп.
Курку нарізаємо на шматочки. Розмір можна корегувати за бажанням. У моєму випадку це квадратики, розміром приблизно 3 см*3 см*3 див.
Нарізаємо солодкий болгарський перець, цибуля і будь-які овочі за бажанням. Розмір приблизно 4 див. Дрібніше різати небажано, так як вони можуть ламатися навпіл при натягуванні на шпажки
Кладемо курку маринувати в маринад приблизно на пів години. У Цей час можна зайнятися різкої овочів і поставити грітися духовку
Начинити шпажки куркою і овочами поперемінно. Форму застелити фольгою, щоб мити посуд було легше. А замість паличок використовувала палички для їжі. І ставимо в духовку на 50 хвилин при 200 градусах. Можна перевернути шпажки в середині готування. Приємного апетиту!