Курячі шлуночки в морквяно-сметанному соусі виходять дуже ніжні і смачні, просто тануть у роті.
Інгредієнти
Шлунки курячі – 0,5 кг. | |
Морква свіжа – 1 шт. | |
Цибуля ріпчаста – 2 головки | |
Сіль – за смаком | |
Перець чорний мелений – 0,5 чайної ложки | |
Сметана – 1 стакан | |
Борошно – 3-4 столові ложки | |
Масло рослинне – 3 столові ложки | |
Коріандр мелений – 0,5 столової ложки | |
Імбир сушений мелений – 0,5 столової ложки | |
Кориця – 1/4 чайної ложки |
Інгредієнти для приготування цієї страви знайдуться в будь-якому магазині. Блюдо дуже просте у приготуванні.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування страви.
Шлунки промити і відправити варитися в підсолену воду на 30 хвилин.
Поки шлунки варяться, дрібно порізати цибулю і відправити його в сковороду з розігрітим рослинним маслом.
Моркву натерти на крупній тертці і відправити в сковороду до цибулі.
У сметану додати 1/2 їдальні ложки борошна, чорний мелений перець, мелений імбир, мелений коріандр, корицю і сіль. Все перемішати.
Коли морква з цибулею обсмажиться, додати соус і прокип’ятити близько хвилини.
Відварені шлунки порізати.
Відправити порізані шлунки в сковороду з соусом і протушкувати близько 10 хвилин.
Блюдо готове. Подавати можна з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!