Курячі шлуночки в морквяно-сметанному соусі виходять дуже ніжні і смачні, просто тануть у роті.

Інгредієнти
| Шлунки курячі – 0,5 кг. | |
| Морква свіжа – 1 шт. | |
| Цибуля ріпчаста – 2 головки | |
| Сіль – за смаком | |
| Перець чорний мелений – 0,5 чайної ложки | |
| Сметана – 1 стакан | |
| Борошно – 3-4 столові ложки | |
| Масло рослинне – 3 столові ложки | |
| Коріандр мелений – 0,5 столової ложки | |
| Імбир сушений мелений – 0,5 столової ложки | |
| Кориця – 1/4 чайної ложки |
Інгредієнти для приготування цієї страви знайдуться в будь-якому магазині. Блюдо дуже просте у приготуванні.
Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування страви.

Шлунки промити і відправити варитися в підсолену воду на 30 хвилин.


Поки шлунки варяться, дрібно порізати цибулю і відправити його в сковороду з розігрітим рослинним маслом.


Моркву натерти на крупній тертці і відправити в сковороду до цибулі.


У сметану додати 1/2 їдальні ложки борошна, чорний мелений перець, мелений імбир, мелений коріандр, корицю і сіль. Все перемішати.



Коли морква з цибулею обсмажиться, додати соус і прокип’ятити близько хвилини.


Відварені шлунки порізати.


Відправити порізані шлунки в сковороду з соусом і протушкувати близько 10 хвилин.



Блюдо готове. Подавати можна з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!
