Курячий окорочок – 2 штуки | |
Сіль – за смаком | |
Каррі – 4 щіпки | |
Часник – 2 зубчики | |
Масло рослинне – 2 ст. ложки |
Для того, щоб запекти в духовці апетитний стегенце з часниковим ароматом, нам потрібно не так багато інгредієнтів. Кількість продуктів можна пропорційно збільшити, якщо вам потрібно приготувати більшу кількість порцій. До речі, запекти у фользі курячі стегенця можна не тільки для повсякденного меню, але і запропонувати їх в якості гарячого страви до святкового столу. Запечені з часником курячі стегенця відмінно поєднуються з картопляним гарніром. У нашому рецепті ми вирішили подати їх до столу на свіжих листках салату. Подробиці простого рецепту описані нижче. І хоча блюдо просте, супроводжуючі фото кожного кулінарного кроку, допоможуть вам впоратися із завданням готування на відмінно.