Курячі стегенця з часником у фользі

Курячі стегенця з часником в фользі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Беремо курячі стегенця. До моменту реалізації рецепта продукт повинен бути в размороженном стані. Стегенця спочатку оглядаємо на предмет присутності пір’їнок. Якщо такі на продукті присутні, то видаляємо їх. Стегенця промиваємо, швидко обсушуємо, використовуючи паперовий рушник.

Далі стегенця потрібно натерти спеціями. У нашому страві ми використовували сіль і ароматну приправу каррі. Запропонованими спеціями добре натираємо стегенця з зовнішньої і внутрішньої сторони.

Очищаємо пару часникових зубка. Нарізаємо на обробній дошці кожен зубок на тонкі пластинки.

На стегенець за допомогою гострого ножа робимо невеликі надрізи (з кожної сторони). У ці надрізи поміщаємо з часниковою платівці.

Стегенця у нас для запікання підготовлені. Включаємо духовку і виставляємо його температурні параметри для запікання курячих стегенець з часником на 200 градусів. Тепер беремо співмірні шматочки фольги, в які упакуємо стегенця, нашпиговані часниковими пластинками. Місце на фользі, на яке будемо викладати стегенця, трохи змащуємо рослинним маслом.

Загортаємо стегенця в фольгу. Ставимо в духовку запікатися на 30 хвилин.

Через покладений час фольгу розгортаємо, стегенця знову відправляємо в духовку хвилин на 10.

Смачні, з часниковим ароматом курячі стегенця, приготовані у фользі, готові. Подавати до столу їх краще ще в гарячому вигляді, супроводивши овочевим салатом, або улюбленим гарніром. Приємної вам трапези!