Курячі стегенця з рисом, грушею і яблуком

Курячі стегенця з рисом, грушею і яблуком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сьогодні ми пропонуємо Вам приготувати нехитре обідня страва з курки, овочів і фруктів.

Покроковий рецепт

Отже, щоб приготувати курячі стегенця з рисом, грушею, яблуком і овочами на сковороді Вам знадобитися підготувати всі необхідні інгредієнти: 1 кг курки, 1 велика груша, 1 велике яблуко, 300 гр. рису, 1 середня морква, 1 середня готування ріпчастої цибулі; а вже потім приступати до самого процесу. Коли всі інгредієнти вже на столі, потрібно почистити і помити цибулю та моркву. Цибулю дрібно нашаткувати, моркву нарізати на дуже маленькі смужки або натерти на крупній тертці. Викласти овочі на раніше розігріту і змащену 5 мл рослинного масла сковороду. Пасерувати хвилин 5.

Тепер черга фруктів. Їх помити, очистити від серцевини і хвостиків, нарізати невеликими кубиками. Покласти нарізані яблуко і грушу в сковороду до овочів і готувати на малому вогні ще 5 хвилин.

Поки овочі з фруктами до ходять, пора приступати до м’яса. Курячі стегна помити, очистити від шкіри і зайвого жиру, підсушити і викласти до готової суміші в сковороду.

Посипати курку спеціями і сіллю за 3 щіпки. Спеції можна підбирати будь-які за смаком, але бажано, щоб до них входили каррі і перець. Обсмажити ніжки з двох сторін хвилини по 2 з кожної.

Рис ретельно промити і викласти в ту ж сковороду. Крупу можна брати будь-яку, будь то круглий рис або ж пропарений.

Залити вміст сковороди 450 мл чистої фільтрованої води. Томити під повністю закритою кришкою на самому-самому маленькому вогні до готовності і поки вся вода не вбереться і не випарується.

Готову страву подавати гарячою з улюбленим соусом. Приємного апетиту!