Курка-гриль під соєво-імбирним соусом – пряна м’ясна закуска в азіатському стилі.
Інгредієнти
Сіль – за смаком | |
Суміш перців – щіпка | |
Куряче стегно без кістки – 2 шт. | |
Масло рослинне – 1 ч. л. | |
Соєвий соус – 2 ст. л. | |
Сушений імбир – 1 ч. л. |
Курячі стегна на грилі під соєво-імбирним соусом – пікантна закуска з тонким смачне і пряним ароматом. Блюдо готуватися швидко, просто і дуже легко – всього півгодини і смачні стегенця готові! Така закуска на швидку руку виручить в моменти, коли потрібно приготувати швидкий і ситне м’ясне блюдо, а також – доведеться за смаком любителем азіатської кухні!
Покроковий рецепт
Змішати соєвий соус з імбиром, сіллю за смаком та сумішшю спецій. Перемішати і довести суміш до однорідності. Замочити в пікантному соусі курячі стегна без кісточки на півгодини.
Вийняти м’ясо на обробну дошку, злегка відбити негострої частиною ножа. Змастити рослинною олією з допомогою пекарській пензлика.
Обсмажити курку на сковорідці-гриль без масла за дві хвилини з кожного боку.
Вийняти стейки на тарілку і дати м’ясу трохи “відпочити”. Підсолити курячі стегенця за смаком і подавати до столу!
М’ясо ідеально поєднується з томатним і часниковим соусом песто і лимонною заправкою. Приємного апетиту!