Курячі стейки в соєво-імбирному соусі на сковороді-гриль

Курячі стейки в соєво-імбирному соусі на сковороді-гриль – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курка-гриль під соєво-імбирним соусом – пряна м’ясна закуска в азіатському стилі.

Інгредієнти

Сіль – за смаком
Суміш перців – щіпка
Куряче стегно без кістки – 2 шт.
Масло рослинне – 1 ч. л.
Соєвий соус – 2 ст. л.
Сушений імбир – 1 ч. л.

Як приготувати Курячі стейки в соєво-імбирному соусі на сковороді-гриль

Курячі стегна на грилі під соєво-імбирним соусом – пікантна закуска з тонким смачне і пряним ароматом. Блюдо готуватися швидко, просто і дуже легко – всього півгодини і смачні стегенця готові! Така закуска на швидку руку виручить в моменти, коли потрібно приготувати швидкий і ситне м’ясне блюдо, а також – доведеться за смаком любителем азіатської кухні!

Покроковий рецепт

Змішати соєвий соус з імбиром, сіллю за смаком та сумішшю спецій. Перемішати і довести суміш до однорідності. Замочити в пікантному соусі курячі стегна без кісточки на півгодини.

Вийняти м’ясо на обробну дошку, злегка відбити негострої частиною ножа. Змастити рослинною олією з допомогою пекарській пензлика.

Обсмажити курку на сковорідці-гриль без масла за дві хвилини з кожного боку.

Вийняти стейки на тарілку і дати м’ясу трохи “відпочити”. Підсолити курячі стегенця за смаком і подавати до столу!

М’ясо ідеально поєднується з томатним і часниковим соусом песто і лимонною заправкою. Приємного апетиту!