Цей незвичайний рецепт я переписала у своєї сестри. Вони такі смачні, просто смакота.Особливість їх приготування дуже проста, нарізані частини філе замочуємо у воді.
Інгредієнти
Куряче філе – 600 гр | |
Яйце – 2 шт. | |
Борошно – 5 ст. л. | |
Сіль – За смаком | |
Перець чорний мелений – За смаком | |
Олія оливкова або соняшникова – 70 гр | |
Вода – 0.5 л |
Відбивні з філе курочки доставлять вам задоволення. Ніжні, ароматні й соковиті прикрасять святковий і повсякденний стіл.
Покроковий рецепт
Моєму під проточною водою філе і нарізаємо його на частини.
Відбиваємо з обох сторін.
Складаємо відбиті филешки в ємність з водою.
Розбиваємо два яйця, збиваємо виделкою, додаємо сіль і перець мелений на ваш смак.
В іншу ємність насипаємо борошно.
По черзі потім вимочені частини филейки в яйце, потім в борошно.
Перекладаємо на сильно розігріту сковороду і обсмажуємо з двох боків до утворення скоринки.
Відбивні виходять дуже соковиті і м’які. Страву можна їсти як гарячим, так і холодним.