Курячий бульйон – смачно, швидко, зручно, легко!
Інгредієнти
Куряча грудка – 1 шт. | |
Стегно куряче – 1шт. | |
Яйце – 2шт. | |
Часник – 2 зубчики | |
Сіль – за смаком | |
Спеції – за смаком | |
Вода – 3 літри |
Вся принадність курячого бульйону в тому, що його швидко і легко зварити. До того ж він дуже корисний.
Покроковий рецепт
Добре промиваємо куряче м’ясо і грудки нарізаємо кубиками, а стегно залишаємо в первісному вигляді.
Наливаємо в каструлю холодну воду, закидаємо м’ясо і ставимо на плиту.
Як тільки з’явиться пінка, знімаємо акуратно її ложкою. Продовжуємо варити до тих пір, поки м’ясо не стане м’яким, ніжним, а кісточка не почне відділятися від м’яса. Залежно від м’яса, може знадобитися трохи більше часу, ніж вказано в рецепті.
Поки готується бульйон, поставимо варити яйця. Готуємо в круту, близько 10 хвилин, потім знімаємо з вогню і заливаємо холодною водою.
Коли яйця захололи, очищаємо від шкаралупи і ріжемо навпіл.
Чистимо часник і дрібно режим.
За пару хвилин до готовності, додаємо в бульйон сіль і спеції, можна додати свіжу зелень. Наливаємо курячий бульйон в тарілку, кладемо яйце і посипаємо часником. Приємного апетиту!