Курячий бульйон з фрикадельками

Курячий бульйон з фрикадельками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як вже було наголошено вище, зварити курячий бульйон можна з будь-якої частини птиці. Відварене куряче м’ясо вийміть з каструлі і далі використовувати за призначенням. Одержаний курячий бульйон, приправте за смаком сіллю.

Промийте під проточною водою морквину від забруднень, а потім очистіть її. З ріпчастої цибулі видалити лушпиння. Подрібніть морквину, використовуючи середню терку. Ріпчасту цибулю дрібно наріжте на обробній дошці.

Під час подрібнення овочів для бульйону налийте на сковороду олію і прогрійте його. У гаряче масло викладіть нарізку з овочів. Пасеруйте овочі до м’якості.

Періодично перемішуйте моркву з цибулею, а паралельно приготуйте з розмороженого фаршу фрикадельки. Фарш здобріть попередньо сіллю і чорним меленим перцем. Фарш зі спеціями перемішайте. Отщипывайте від фаршу невеликі шматочки і скатуємо їх в фрикадельки.

У курячий бульйон перекладіть піджарку з овочів, а слідом додайте приготовані фрикадельки. Варіть до готовності м’ясних кульок. В кінці курячий бульйон з фрикадельками можна приправити сушеної зеленню.

Апетитний і ситний курячий бульйон з м’ясними фрикадельками готовий! Розлийте його по глибоких тарілках і подайте до обіднього столу. Приємної вам трапези!