Курячий бульйон з фрикадельками

Курячий бульйон з фрикадельками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Часто для приготування деяких страв потрібно відварити курячу грудку або інші частини курки. Наприклад, можлива така ситуація при готуванні салатів. Не поспішайте «ігнорувати» залишився після варіння курячий бульйон. Воно може служити чудовою основою для деяких перших страв. Пропонуємо вам зробити курячий бульйон з фрикадельками. Для рецепту крім курячого бульйону потрібно м’ясний фарш (у нашому випадку використовується змішаний фарш зі свинини і яловичини) і овочі (а саме – морква і цибуля). Подробиці приготування курячого бульйону з фрикадельками описані нижче.

Покроковий рецепт