Курячий бульйон

Курячий бульйон – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вся принадність курячого бульйону в тому, що його швидко і легко зварити. До того ж він дуже корисний.

Покроковий рецепт

Добре промиваємо куряче м’ясо і грудки нарізаємо кубиками, а стегно залишаємо в первісному вигляді.

Наливаємо в каструлю холодну воду, закидаємо м’ясо і ставимо на плиту.

Як тільки з’явиться пінка, знімаємо акуратно її ложкою. Продовжуємо варити до тих пір, поки м’ясо не стане м’яким, ніжним, а кісточка не почне відділятися від м’яса. Залежно від м’яса, може знадобитися трохи більше часу, ніж вказано в рецепті.

Поки готується бульйон, поставимо варити яйця. Готуємо в круту, близько 10 хвилин, потім знімаємо з вогню і заливаємо холодною водою.

Коли яйця захололи, очищаємо від шкаралупи і ріжемо навпіл.

Чистимо часник і дрібно режим.

За пару хвилин до готовності, додаємо в бульйон сіль і спеції, можна додати свіжу зелень. Наливаємо курячий бульйон в тарілку, кладемо яйце і посипаємо часником. Приємного апетиту!