Рецепт простий у виконанні. Не віднімає багато часу і сил.
Покроковий рецепт
Крем-суп краще всього готувати на другому бульйоні. Беремо каструлю, заливаємо курячу гомілку водою, доводимо до кипіння. Після закипання, зливаємо воду, моєму каструлю і варимо ще раз, до готовності.
Картоплю і моркву миємо, чистимо й нарізаємо на шматочки середнього розміру. Цибулю і часник дрібно шаткуємо.
На невеликій кількості рослинного масла, обсмажуємо цибулю з часником.
Моркву і картоплю відправляємо в бульйон і варимо до готовності.
Поки овочі варяться, займемося курячої гомілкою. Знімаємо м’ясо з кістки і дрібно ріжемо.
Варені овочі і смажену цибулю подрібнюємо до стану пюре. Змішуємо в каструлі з курячим м’ясом і бульйоном.
Дрібно трьом сир. Висипаємо в каструлю з супом-пюре і розігріваємо, не доводячи до кипіння і, постійно помішуючи.
Крем-суп готовий. За смаком, можна додати сметану і/або свіжу зелень. Приємного апетиту.