Морква в цьому салаті використовується сира, але смачніше буде, якщо ви візьмете корейську моркву.
Інгредієнти
мариновані шампіньйони – 350 грам | |
кам’яна сіль тонкомолота – за смаком | |
велика соковита морква – чотири штуки | |
очищені часточки часникові – дві штуки | |
легкий майонез – за смаком | |
куряче філе без шкіри – 600 г |
У літнє повсякденне меню можна включити курячий салат з маринованими печерицями та морквою.
Покроковий рецепт
У великій каструлі закип’ятити достатню кількість відфільтрованої води, за смаком посолити її, потім відварити в ній добре промите куряче філе.
Як тільки куряче м’ясо буде готове, нарізати тоненькими смужками або маленькими кубиками і перекласти в невеликій салатник.
Скибочками нарізати мариновані шампіньйони. Що ж стосується моркви, то її потрібно почистити, потім крупно натерти. (мені більше подобається цей салат із корейської морквою, спробуйте додати її).
Після цього всі вищеназвані інгредієнти відправити в салатник, додати тертий часник, а також майонез.
За смаком посолити приготований курячий салат з печерицями та морквою. Прикрасити його за своїм розсудом і подавати в охолодженому вигляді.