Отже, у нас в наявності курячі стегна. Промиваємо під проточною водою, обсушуємо паперовими рушниками, перекладаємо в глибоку ємність-миску.
Ріпчасту цибулю нарізаємо у формі кілець. Перекладаємо цибульну нарізку до курячих стегон.
В якості маринаду використовуємо майонез і соєвий соус. У потрібній кількості поміщаємо дані інгредієнти в миску до решти інгредієнтів.
З спецій ми взяли приправу для шашлику і сіль. Кидаємо спеції в миску. Добре перемішуємо всі введені інгредієнти. Накриваємо харчовою плівкою. Ставимо в холод на кілька годин маринуватися.
Деко для запікання курячого шашлику устеляємо фольгою (можна пропустити цей крок і). Поливаємо трохи рослинного масла на деко. Викладаємо замариновані курячі частини разом з цибульними кільцями.
Ставимо деко з курячим шашликом в розігріту до 200 градусів духовку на 1 годину. У процесі запікання курячі стегна пару раз поливаємо утворився жиром.
Шашлик з курки в духовці на деку готовий, всім приємного перекусу!