Курячий шашлик в духовці на деку

Курячий шашлик в духовці на деку – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, у нас в наявності курячі стегна. Промиваємо під проточною водою, обсушуємо паперовими рушниками, перекладаємо в глибоку ємність-миску.

Ріпчасту цибулю нарізаємо у формі кілець. Перекладаємо цибульну нарізку до курячих стегон.

В якості маринаду використовуємо майонез і соєвий соус. У потрібній кількості поміщаємо дані інгредієнти в миску до решти інгредієнтів.

З спецій ми взяли приправу для шашлику і сіль. Кидаємо спеції в миску. Добре перемішуємо всі введені інгредієнти. Накриваємо харчовою плівкою. Ставимо в холод на кілька годин маринуватися.

Деко для запікання курячого шашлику устеляємо фольгою (можна пропустити цей крок і). Поливаємо трохи рослинного масла на деко. Викладаємо замариновані курячі частини разом з цибульними кільцями.

Ставимо деко з курячим шашликом в розігріту до 200 градусів духовку на 1 годину. У процесі запікання курячі стегна пару раз поливаємо утворився жиром.

Шашлик з курки в духовці на деку готовий, всім приємного перекусу!