Шашлик з печінки з солодким перцем

Шашлик з печінки має цікавий смак! Печінку попередньо маринується,потім запікається. Перець надає шашлику соковитість.Кебаб для печінки ідеально підходить для кулінарних “чудес” на задньому дворі!

Інгредієнти

печінка яловича – 500 г
часник – 2 зубчики
солодкі болгарські перці – 200 г
сіль – 3/4 чайної ложки
чорний перець – 1/4 чайної ложки
червоний перець – 1/4 чайної ложки
кмин – 1 1/2 чайної ложки
рослинна олія – 1/4 склянки
м’ята – 3/4 чайної ложки

Як приготувати Шашлик з печінки з солодким перцем

Шашлик можна приготувати на домашній кухні і для цього необов’язково мати аерогриль. Також блюдо готується не тільки з м’яса. Сьогодні ми пропонуємо зупинити увагу на суббпродуктах.

Покроковий рецепт

1. Почистіть і дрібно нарубаєте часник.

2. Печінку промити, зніміть плівку, порізати великими шматочками. Приправте спеціями, додати масло і змішайте з інгредієнтами. Залиште на ніч маринуватися.

3. Перець солодкий очистіть і наріжте великими шматочками, розміром, приблизно, як печінка.

4. На шпажки надіньте по черзі печінка, перець і знову перець. Відправте на решітку в духовку.

5. Випікайте протягом півгодини при температурі 180 градусів.

Дивіться також:  Шашлик з риби, маринований в соєвому соусі