Курячий шніцель в клярі

Курячий шніцель в клярі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.



Філе очистити від плівок, сухожиль і нарізати по довжині на дві половинки. Обернути харчовою плівкою або звичайним пакетиком-майкою і добре відбити кухонним молотком з обох сторін. Потім посолити також з обох сторін і поперчити.


В зручну окрему посуд розбити яйце, збити його виделкою і опустити в нього підготовлене м’ясо.
В іншу тарілку насипати панірувальні сухарі і добре обваляти філе куряче, до
яке вже знаходиться в яйці. Один із секретів хрусткої скоринки, це велика кількість сухарів на м’ясі.
У сковороді нагріваємо масло, на якому будемо смажити, і викладаємо шніцель. Готувати його потрібно на середньому вогні, обсмажуючи з кожної сторони, не більше трьох хвилин, інакше ваш шніцель перетворити в незрозумілу суху підошву. Ще один з секретів соковитого шніцеля –свіже філе. Із замороженого теж все вийде, але буде все-таки відрізнятися.
Подавати до столу шніцель можна з зеленню, соусом або овочами.
Приємного апетиту!