Курячий суп-пюре з грибами

Курячий суп-пюре з грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Суп готується не дуже просто, але зате смак справжнього ресторанного страви!

Покроковий рецепт

Для початку приготування необхідно взяти куряче м’ясо і порізати дрібними кубиками. Налити в 3,5 літрову каструлю 1,5 л води, покласти туди м’ясо, зняти піну при закипанні.

Поки м’ясо вариться три цибулини почистити, порізати великими кубиками і обсмажити до золотавої скоринки на оливковій олії.


Викласти обсмажену цибулю в каструлю до м’яса, і поки воно кипить, порізати пластами гриби і злегка обсмажити на сковороді без масла, так щоб гриби втратили трохи води.


Гриби відставляємо в сторону, і починаємо займатися картоплею. Картоплю почистити і порізати дрібними кубиками, також додаємо в каструлю до м’яса і цибулі. Залишаємо варитися приблизно 20 хвилин.



Тим часом готуємо соус “Бешамель”. На сковороду викладаємо вершкове масло розтоплюємо і додаємо борошно. Добре перемішуємо. Вершки виливаємо в миску, додаємо воду і виливаємо на сковороду до муку, постійно помішуючи, щоб вийшло якомога менше грудочок.

Мені знадобилося ще додавати воду на сковороду. Необхідно довести соус до однорідного стану і відставити у бік.

Тепер потрібно в блендері перебити м’ясо з картоплею і цибулею. Після чого в каструлю викласти соус і долити кип’яченої води до краю каструлі.

Тепер викласти гриби в каструлю. Посолити, додати грибну приправу, сушений кріп і перець горошок. Прокип’ятити кілька хвилин.

Налити суп у тарілку, дати трохи охолонути і подавати на стіл.
Всім приємного апетиту!