Поживний і приємний на вигляд – курячий суп з гречкою порадує кожного дегустатора!
Інгредієнти
Куряча грудка – 1 шт. | |
Картопля – 4-6 шт. | |
Гречка – 1/2 склянки | |
Ріпчаста цибуля – 1 шт | |
Морква – 1 шт | |
Рослинне масло – масло для смаження | |
Лавровий лист – 2 шт | |
Перець горошок – 4-6 шт | |
Сіль – за смаком |
Як приготувати Курячий суп з гречкою
Поживний і приємний на вигляд – курячий суп з гречкою порадує кожного дегустатора!
Покроковий рецепт
Відварити м’ясний бульйон.
Дрібно рубаний цибулю і терту моркву пересмажити на рослинному маслі до золотистого кольору.
Картоплю почистити, нарізати невеликими кубиками, закинути в бульйон. Варити 15 хвилин. Потім додати гречку. Варити до готовності.
Наприкінці варіння закинути зажарку, вона додасть супу сонячний красивий колір. Закинути лавровий лист і перець горошок, посолити.
Подавати порційно в глибокій тарілці прикрасивши зеленню. Приємного апетиту!