Поживний і приємний на вигляд – курячий суп з гречкою порадує кожного дегустатора!

Інгредієнти
| Куряча грудка – 1 шт. | |
| Картопля – 4-6 шт. | |
| Гречка – 1/2 склянки | |
| Ріпчаста цибуля – 1 шт | |
| Морква – 1 шт | |
| Рослинне масло – масло для смаження | |
| Лавровий лист – 2 шт | |
| Перець горошок – 4-6 шт | |
| Сіль – за смаком |
Як приготувати Курячий суп з гречкою
Поживний і приємний на вигляд – курячий суп з гречкою порадує кожного дегустатора!
Покроковий рецепт

Відварити м’ясний бульйон.

Дрібно рубаний цибулю і терту моркву пересмажити на рослинному маслі до золотистого кольору.

Картоплю почистити, нарізати невеликими кубиками, закинути в бульйон. Варити 15 хвилин. Потім додати гречку. Варити до готовності.

Наприкінці варіння закинути зажарку, вона додасть супу сонячний красивий колір. Закинути лавровий лист і перець горошок, посолити.

Подавати порційно в глибокій тарілці прикрасивши зеленню. Приємного апетиту!
