Хочу представити простий гречаний суп з плавленим сирком. Незважаючи на простоту приготування, суп володіє ніжним приємним смаком. Для аромату можна додати улюблені приправи.
Покроковий рецепт
Куряче філе промити, нарізати на шматки, варити до готовності в 2-х літрах води. Картоплю почистити, нарізати невеликими кубками і закинути в бульйон з м’ясом.
Додати приправу для супу.
Через 10 хвилин закинути гречану крупу, варити до напівготовності.
Плавлений сирок нарізати маленькими кубиками і закинути в суп. Суп по смаку посолити.
Відварити вкруту яйця, почистити. При подачі гречаного супу з сиром додати порційно по половинці яйця в кожну тарілку. За бажанням, заправити суп меленою паприкою та зеленню. Приємного апетиту!