Курячий суп з пастою (локшиною)

Курячий суп з пастою (локшиною) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Чудовий курячий суп з пастою (локшиною) настільки простий, що його зможе приготувати навіть початківець кулінар.

Інгредієнти

Куряча грудка – 1 шт.
Картопля – 3 – 4 шт. в залежності від розміру
Цибуля ріпчаста – 1 головка
Морква – 1 шт.
Рослинне масло – 1 ст. л.
Сіль – за смаком
Паста – жменя можна додати будь-які невеликі макаронні вироби
Кріп – 1 ст. л. (порізаного)
Вода – близько 3 літрів

Як приготувати Курячий суп з пастою (локшиною)

Курячий суп з пастою – перше блюдо, яке із задоволенням з’їдять і дорослі, і діти. Рецепт супу з курячої грудки простий у приготуванні. Вам знадобиться куряча грудка, моркву, цибулю і дрібна паста (її можна замінити на локшину або інші дрібні макаронні вироби).

Покроковий рецепт

Відварити курячу грудку до готовності. Відварену грудинку вийняти, остудити, очистити від шкіри і кісток. М’ясо порізати на шматочки. Бульйон процідити.

Почистити моркву і цибулю. Цибулю дрібно порізати, моркву потерти на дрібній тертці. Обсмажити овочі на олії до золотистого кольору.

Почистити картоплю, порізати кубиками. У киплячу воду закинути порізану картоплю. Варити до напівготовності (хвилин 10-15).

Додати зажарку, за смаком посолити.

Потім в каструлю висипати пасту (пасту я брала дрібну, у вигляді черепашок, але можна замінити на локшину або інші дрібні макаронні вироби). В залежності від виду макаронів збільшити або зменшити час варіння.

Закинути раніше підготовлене куряче м’ясо. Варити суп з пастою до повної готовності (близько 5 хвилин).

У готовий курячий суп додати дрібно порубаний кріп. Подавати суп з макаронами до столу. Приємного апетиту!