Чудовий курячий суп з пастою (локшиною) настільки простий, що його зможе приготувати навіть початківець кулінар.
Інгредієнти
Куряча грудка – 1 шт. | |
Картопля – 3 – 4 шт. в залежності від розміру | |
Цибуля ріпчаста – 1 головка | |
Морква – 1 шт. | |
Рослинне масло – 1 ст. л. | |
Сіль – за смаком | |
Паста – жменя можна додати будь-які невеликі макаронні вироби | |
Кріп – 1 ст. л. (порізаного) | |
Вода – близько 3 літрів |
Курячий суп з пастою – перше блюдо, яке із задоволенням з’їдять і дорослі, і діти. Рецепт супу з курячої грудки простий у приготуванні. Вам знадобиться куряча грудка, моркву, цибулю і дрібна паста (її можна замінити на локшину або інші дрібні макаронні вироби).
Покроковий рецепт
Відварити курячу грудку до готовності. Відварену грудинку вийняти, остудити, очистити від шкіри і кісток. М’ясо порізати на шматочки. Бульйон процідити.
Почистити моркву і цибулю. Цибулю дрібно порізати, моркву потерти на дрібній тертці. Обсмажити овочі на олії до золотистого кольору.
Почистити картоплю, порізати кубиками. У киплячу воду закинути порізану картоплю. Варити до напівготовності (хвилин 10-15).
Додати зажарку, за смаком посолити.
Потім в каструлю висипати пасту (пасту я брала дрібну, у вигляді черепашок, але можна замінити на локшину або інші дрібні макаронні вироби). В залежності від виду макаронів збільшити або зменшити час варіння.
Закинути раніше підготовлене куряче м’ясо. Варити суп з пастою до повної готовності (близько 5 хвилин).
У готовий курячий суп додати дрібно порубаний кріп. Подавати суп з макаронами до столу. Приємного апетиту!