Готується суп досить легко і з мінімальною кількістю продуктів .
Інгредієнти
Червона або біла консервована квасоля / неконсервированная квасоля . – Дві склянки | |
Картопля – Три штуки | |
Морква – Дві штуки | |
Часник – Дві штуки | |
Цибуля ріпчаста – Дві штуки | |
Лавровий лист – Одна штука | |
Сіль – За смаком | |
Перець – За смаком | |
Зелень – За смаком |
Не завжди нам хочеться їсти звичні всім супи . Якщо у пошуку рецептів чогось нового і смачного , хочете з’їсти щось легке без м’яса , якщо ви вегетаріанець або дотримуєтеся посту , то цей рецепт точно для вас . Готується суп досить легко і з мінімальною кількістю продуктів .
Покроковий рецепт
Якщо квасоля неконсервированная , то на ніч замочуємо квасоля , вранці промиваємо , ставимо в каструлю з підсоленою водою і варимо тридцять хвилин . Якщо консервована , то промиваємо й варимо десять хвилин після закипання .
Моркву потерти на крупній тертці .
Цибулю ріжемо дрібними кубиками. Часник чистимо.
Картоплю нарізаємо кубиками і тримаємо в воді, щоб він не потемнів .
Розігріти сковороду з рослинним маслом . Посмажити цибулю з морквою до золотистого кольору .
Коли зварилася квасоля додаємо цибулю з морквою і картоплю .
Варимо двадцять хвилин, після додаємо сіль і перець за смаком і один лавровий лист .
Через 10 хвилин зняти з вогню і додати подрібнений в часникодавці часник.
Дати настоятися якийсь час .
Подавати можна з зеленню , сухариками і соусами у вигляді першого страви .