Дрібно порізати цибулю і часник, обсмажити їх на сковороді. Додати до них м’ясний фарш, злегка обсмажити, посолити і поперчити за смаком. Влити томатну пасту і тушкувати приблизно 30 хвилин до майже до повного википання води.
Закип’ятити молоко, додати мускатний горіх і лавровий лист, залишити охолоджуватися. Перед тим, як вливати молоко в соус, лавровий лист треба видалити.
Розтопити в сотейнику вершкове масло, обсмажити борошно, влити молоко. Варити приблизно 1-2 хвилини до загустіння соусу.
Натерти сир на крупній тертці.
У форму для запікання викласти шарами: шар макаронів, фарш, пласт макаронів, фарш, соус бешамель, сир, пласт макаронів, соус і знову сир. Запікати в духовці при 180 градусах 25 хвилин.