Хочу поділитися з вами рецептом класичному італійської лазаньї, але мені дуже подобається лазанья з брокколі. .Тому готувати ми будемо саме за цим рецептом.

Інгредієнти
| фарш – 500 гр | |
| брокколі – 400 гр | |
| вершки – 300 мл | |
| сир – 150 гр | |
| оливкова олія – 5 ст. л | |
| сіль, перець – за смаком | |
| цибуля – 1 шт | |
| борошно – 2 ст. л | |
| тісто – листи дріжджового тіста |
Лазанья – це італійське блюдо, в основу якого входять листи тіста з м’ясною начинкою. Ну і звичайно ж багато сиру.
Покроковий рецепт

У цьому рецепті я не стала морочитися і тісто купила. Тісто потрібно купити будь-якої марки. Головне, щоб тісто було не листкове, а дріжджове. Листи тесту потрібно розкачати на тонкі. і відразу ж розрізати, щоб вони підійшли під обрану вами форму для запікання.

Обсмажимо фарш на сковороді з оливковою олією протягом 5 хвилин. До фаршу додати дрібно нарізану цибулю і обсмажити ще 5 хвилин. Брокколі нарізати на невеликі суцвіття. У форму для запікання, змащену оливковою олією викладаємо лист тіста. Потім половину фаршу і половину брокколі і накриваємо зверху листом тесту. По верх тіста знову дублюємо начинку з залишків фаршу і брокколі і закриваємо финишним шаром тесту. Змішуємо борошно, вершки, сіль, перець і заливаємо лазанью зверху. Соус покриває практично всю лазанью. Сир натираємо на дрібній тертці і посипаємо зверху.

Лазанья готується швидко. Ставимо все в духовку на 15 хвилин при температурі 180 градусів.

Лазанью після приготування розрізають на порційні шматочки. Гарнір до страви не потрібно, так як воно саме по собі вважається дуже ситним.
