Лазанья зі свинячим фаршем і кабачком

Лазанья зі свинячим фаршем і кабачком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Свинячий фарш трохи обсмажити на сковороді, залити томатним соком і тушкувати 2 години


2. Овочі помити, цибулю і моркву почистити від шкірки. Цибулю нарізати маленькими кубиками. Моркву натерти на дрібній тертці. Цибулю обсмажити на рослинному маслі, потім додати моркву.


3. Кабачки порізати маленькими кубиками і додати до цибулі. Посолити, накрити кришкою і тушкувати до м’якості овочів.


4. Приготувати смокчу бешамель – для цього розтопити вершкове масло на сковороді, всипати борошно і добре перемішати. Потім поступово вливати молок і ретельно розмішувати, щоб не утворилися грудки.


5. Листи лазаньї відварити в підсоленій воді згідно з інструкцією. Починаємо збирати лазанью. На дно форми викласти листи лазаньї. Змастити бешамель.


6. Потім розсипати начинку з фаршу, присипати натертим на дрібній тертці пармезаном.


7. Знову шар листів для лазаньї, начинка з кабачків, соус бешамель, пармезан. Знову шар листів і т. д.


8. Останній шар повинен бути з соусу бешамель. Його посипати натертою на крупній тертці моцарелою. Накрити фольгою і запекти в духовці 1 годину.


9. Чудово, красиве і шалено смачна страва готова! Так, це зайняло багато часу, але воно того дійсно варте!