Бульби картоплі почистити від шкірки і промити під проточною водою.
Натерти картоплю на крупній тертці. Промити під струменем холодної проточної води.
Додати сіль, перець і спеції за смаком. Покласти чавлений часник.
Куряче яйце збовтати виделкою в окремій посудині і влити в картопляну масу.
Всипати борошно і ретельно перемішати.
У сковороду влити олію і розігріти. Щоб картопля не пригоріла, не треба жаліти масло, рекомендується використовувати 5-6 ст. л. на обсмажування коржі з одного боку. Викласти картопляну масу і розрівняти. Коли корж засмажиться з одного боку, перевернути великою лопаткою. Якщо діаметр сковороди великий, можуть виникнути труднощі. У цьому випадку можна перевернути корж частинами.
Така коржик – відмінний гарнір до котлет. Її також можна їсти як окрему страву – дуже смачно.