Очистіть для супу з куркою картопляні бульби. Наріжте коренеплід у формі невеликих кубиків або брусочків. Подрібнену картоплю покладіть в киплячий курячий бульйон.
Очищену моркву подрібніть за допомогою середньої або великої терки. Морквяну масу переправте в каструлю слідом за картоплею. Інгредієнти варіть до готовності. За необхідності зменшіть вогонь.
На завершальному етапі варіння курячого супу додайте в каструлю вівсяні пластівці. Відразу перемішайте інгредієнти в каструлі. Продовжуйте варити суп ще 6-8 хвилин.
Готовий суп можна присмачити сушеної зеленню (як у нашому рецепті) або свіжою.
Куряче м’ясо розділити на волокна або наріжте на дрібні шматочки. Викладіть курятину в кожну тарілку або знову перекладіть в каструлю в готовий суп. Розлийте курячий суп з вівсяними пластівцями по тарілках, подайте до столу з сухариками або свіжим хлібом. Приємного апетиту!