Прекрасний легкий супчик стане прекрасним варіантом в розвантажувальні дні.

Інгредієнти
| Куряче філе – 400 гр | |
| Картопля – 4 шт | |
| Морква – 1 шт | |
| Цибуля ріпчаста – 1 шт | |
| Чорний перець – за смаком | |
| Сіль – за смаком | |
| Макарони – пів склянки | |
| Лавровий лист – 1 шт |
Для хорошої функціональності організму потрібно раз в день вживати рідку їжу. Щоб витягти максимальну користь із страви, необхідно його готувати як можна постнее. Але пісне блюдо, не означає не смачне, як звикли вважати. У цьому рецепті я покажу вам, як приготувати легкий суп у всіх його значеннях.
Покроковий рецепт
Куряче філе необхідно відварити у підсоленій воді з лавровим листом. Її слід варити протягом 40 хвилин. Потім філе необхідно дістати і остудити.

Картопля моєму в проточній воді і очищаємо. Очищену картоплю нарізаємо дрібними кубиками або шматочками.

Ріпчасту цибулю разом з морквою очищаємо і ріжемо кубиками. Моркву можна трохи крупніше шаткувати, ніж цибуля. Цей суп я роблю без засмажки, щоб знизити калорійність страви.
Додаємо овочі в киплячий бульйон. Варитися вони повинні не менше 20 хвилин. За цей час необхідно зайнятися куркою.

Макаронні вироби будь-якої форми додаємо в каструлю, варимо 10 хвилин. Я використовую дрібні макарони у вигляді зірочок. Так само люблю використовувати вермішель.

Остигле куряче філе необхідно порізати на дрібні шматочки. Важливо, щоб розріз йшов перпендикулярно волокном філе. Так шматочки, при подальшій варінні, вийдуть ніжніше і коротше.

Відправляємо, нарізане шматочками куряче філе в каструлю до овочів. Пробуємо суп на сіль, при необхідності підсолити, так як овочі багато солі вбирають в себе. Додаємо чорного меленого перець за смаком. Варимо на повільному, під кришкою, вогні протягом 10 хвилин.
Вимикаємо вогонь і даємо супу настоятися протягом години. подавати можна зі сметаною і свіжою зеленню. Приємного апетиту!
