Легкий пиріг на кефірі Смородинка

Легкий пиріг на кефірі Смородинка – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Змішати кефір зі смородиновим варенням або розмороженими ягодами смородини, додати цукор і соду. Все ретельно перемішати і залишити на 20 хвилин Повинна розпочатися реакція гасіння соди кефіром, на поверхні з’являться бульбашки.

Додати 2 яйця. Ретельно перемішати.

Поступово додати просіяне борошно. Ретельно перемішати, щоб не було грудочок.

Тісто помістити у форму для випічки. Поставити в попередньо нагріту духовку (температура +190 градусів) на 20-25 хвилин. Готовність перевіряємо дерев’яною паличкою.

Остиглий пиріг прикрашаємо цукровою пудрою і ягодами смородини.
Приємного апетиту!