Легкий салат з помідорів і яблук

Легкий салат з помідорів і яблук – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Легкий салат з помідорів і яблук

Цей смачний легкий салат з помідорів і яблук рекомендується подавати в охолодженому вигляді із запеченою куркою.

Інгредієнти:

– зелена цибуля (34 м);

– помідори (дві штуки);

– червоний перець мелений (2 р);

– великі яблука червоні солодкого сорту (п’ять штук);

– оливковий майонез (14 м);

– гімалайська сіль харчова (2 р);

– м’ясисті помідори великі (дві штуки).

Процес приготування:

Від насіння і шкірки яблука очистити, нарізати їх великими кубиками або часточками, потім промити і крупно порубати зелений лук. Далі промити м’ясисті помідори, після цього нарізати їх великими скибочками, відправити нарізані овочі великими шматочками.

За смаком насипати мелений перець, додати сіль і майонез, акуратно перемішати приготований салат і подавати його в охолодженому вигляді до столу із запеченою куркою.