Цей смачний легкий салат з помідорів і яблук рекомендується подавати в охолодженому вигляді із запеченою куркою.
Інгредієнти:
– зелена цибуля (34 м);
– помідори (дві штуки);
– червоний перець мелений (2 р);
– великі яблука червоні солодкого сорту (п’ять штук);
– оливковий майонез (14 м);
– гімалайська сіль харчова (2 р);
– м’ясисті помідори великі (дві штуки).
Процес приготування:
Від насіння і шкірки яблука очистити, нарізати їх великими кубиками або часточками, потім промити і крупно порубати зелений лук. Далі промити м’ясисті помідори, після цього нарізати їх великими скибочками, відправити нарізані овочі великими шматочками.
За смаком насипати мелений перець, додати сіль і майонез, акуратно перемішати приготований салат і подавати його в охолодженому вигляді до столу із запеченою куркою.