Легкий сирний супчик

Легкий сирний супчик – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Таке прекрасне блюдо не залишить після себе тяжкості в животі і наситить організм на тривалий час.

Покроковий рецепт

Підготовка продуктів: миємо й чистимо картоплю ( на час кладемо його в воду, щоб не пожовтів). Плавлений сирок вибирайте не найдешевший, так як такі дуже погано плавляться.

Ставимо кип’ятитися воду або бульйон. Ріжемо соломкою картоплю і коли вода закипає кидаємо його туди. Варимо до напівготовності.


Нарізаємо невеликими квадратиками плавлений сирок, потім закидаємо його в бульйон до картоплі. Ретельно перемішуємо, щоб сир розплавився як можна краще. Далі додаємо спеції (сіль і перець). Відправляємо в каструлю шматочок масла. За 7 хвилин до готовності закидаємо вермішель (у мене “павутинка”, вона швидше вариться).


Тепер невеликими кубиками ріжемо хліб (батон), смажимо їх на сковороді з вершковим маслом до золотистої скоринки. Для гостроти посипаємо червоним перцем.

Смачний суп готовий! Розподіляємо його по тарілочках і закидаємо туди невеликі порції сухариків. Зелень за смаком. Бажано подавати в гарячому вигляді).