Ліниві голубці у вигляді тефтелек, запечені в духовці

Ліниві голубці у вигляді тефтелек, запечені в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, приступимо до приготування!
Дістаємо капусту. Нарізаємо його невеликими квадратиками на досці. Нагріємо воду в чайничку і заливаємо окропом у мисочці наші капустяні квадратики. Відставляємо на 7 хвилин. Після чого воду зливаємо, а квадратики трохи віджимаємо. Далі дістаємо ріпчасту цибулю. На досці його дрібно нарізаємо.

Беремо каструльку. В неї рис і воду. Відварюємо до готовності. Далі дістаємо глибоку миску. У неї викладаємо фарш, капусту, відварений рис і поросяти, ягняти цибулю. Додаємо перець і солимо за смаком. Перемішуємо. З фаршу сформировываем котлетки/тюфтельки, які обвалюємо в заздалегідь насипаних у невелику тарілочку, панірувальних сухарях.

Дістаємо сковорідку, куди наливаємо трохи олії. Ставимо на плиту. Розігріваємо. Укладаємо сформовані котлетки. Обсмажуємо з кожної зі сторін. Обсмажуємо до золотистого кольору, але не до повної готовності. Знімаємо з вогню.

Далі необхідно змішати в мисочці томатну пасту і терту на дрібній тертці моркву. Після чого беремо форму і укладаємо туди запашні голубці /тюфтельки. Зверху поливаємо томатною пастою з морквою. Ставимо в духовку і готуємо ліниві голубці при 180 градусах. Час готування приблизно 45 хвилин.

Після закінчення зазначеного часу ліниві голубці готові. Дістаємо їх з духовки, присипаємо зеленню і подаємо на стіл. Заправляють будь голубці по традиції сметаною! А ми бажаємо Вам приємного апетиту!