Ліниві голубці

Ліниві голубці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуємо всі необхідні для приготування продукти

Потім готуємо фарш. М’ясо пропускаємо через м’ясорубку, додаємо половину прокрученных овочів – цибуля та морква. Солимо, перчимо. Другу половину овочевого фаршу обсмажуємо на рослинному маслі і теж додаємо в м’ясний фарш. Ретельно перемішуємо.

Капусту шаткуємо соломкою. Заливаємо її і рис гарячою водою хвилин на 15-20.

Змішуємо фарш, обсмажені овочі, капусту і рис, солимо. З отриманої маси формуємо подовжені у формі голубців, котлетки. Викладаємо їх у глибокий лист.

Готуємо заливку для голубців. Нарізану цибулю, обсмажуємо на рослинному маслі до підлозі готовності, додаємо борошно і ще трохи підсмажуємо. Потім додаємо томатну пасту і сметану, розбавляємо кип’яченою водою і тримаємо на вогні до закипання. Готовою масою рівномірно заливаємо голубці і відправляємо їх духовку.

Запікати в духовці при температурі 180 градусів 45 хвилин. Подавати в гарячому вигляді зі сметаною. Приємного апетиту!