Листковий салат в келихах з куркою і гранатом

Листковий салат в келихах з куркою і гранатом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Коли всі інгредієнти для листкового салату з куркою і гранатом будуть підготовлені, можна приступати до його формування. Очищені картопляні бульби нарізаємо на обробній дошці у формі дрібних кубиків. Картопляну нарізку переправляємо в келихи першим шаром.

Наступний інгредієнт – свіжий огірок. Промиваємо його, чистимо шкірку. Нарізаємо огірочок аналогічним чином, тобто дрібними кубиками. Викладаємо нарізку з свіжого огірка на картопляний шар. Трохи приправляємо огірковий шар сіллю.

Відварене куряче філе подрібнюємо шматочками. Викладаємо шар з курячого м’яса. Також куряче м’ясо можна розщепити руками на волокна.

Очищені курячі яйця перекладаємо на обробну дошку і рубаємо їх. Поміщаємо яєчний шар на ряд з подрібненого курячого м’яса. Цей шар також потрібно трохи приправити сіллю.

Одержаний листковий салат в келихах рясно змащуємо майонезом. Використовувати можна будь майонез, на ваш розсуд. Якщо в келихах залишилося достатньо місця, то майонез можна викласти у формі пірамідки. Майонез для салату можна замінити сметаною або натуральним йогуртом.

Розрізаємо гранат, витягаємо з плоду зерна. Прикрашаємо одержаний листковий салат зернами граната. За бажанням в кожну порцію можна додати гілочку свіжої зелені, наприклад, петрушки або кропу. Смачний, простий у приготуванні і оригінальний в подачі листковий салат з куркою і гранатовими зернами готовий. Можна відразу подавати його на святковий стіл. Приємного вам апетиту і гарного свята!