Листковий салат в келихах з куркою і гранатом

Листковий салат в келихах з куркою і гранатом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пропонуємо вам приготувати смачний салат, основними інгредієнтами якого є доступні інгредієнти: куряча грудка, картопля, свіжий огірок, куряче яйце. Смаковий тон у пропонованому салаті задають зерна граната. Салат представляє інтерес, перш за все, своєю незвичайною подачею.

Курячий салат листковий з зернами граната подається в прозорих скляних келихах (склянках). Використовувані для листкового салату інгредієнти (крім свіжого огірка) слід заздалегідь відварити. Картопляні бульби варити в «мундирі». Куряче філе при варінні трохи приправити сіллю. Відварені інгредієнти для салату остудити і очистити (картопля, яйця). Для реалізації рецепта підготувати відповідні келихи, обробну дошку, гострий ножик.

Покроковий рецепт