Листковий салат з грибами і овочами

Листковий салат з грибами і овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для того, щоб приготувати листковий салат зі смаженими грибами, потрібно взяти ще й овочі. У нашому рецепті використовуються картопляні бульби і морква. Дані інгредієнти для листкового салату слід попередньо відварити в мундирі. При варінні треба трохи приправити сіллю. Коли коренеплоди будуть готові (перевіряємо виделкою або ножем), остудити під холодною водою і очистити. Також слід відварити курячі яйця. Що стосується грибів, то можна вибрати будь-які (печериці, гливи та ін). У цьому салаті використовуються відварні гриби, тому попередня підготовка для них не потрібно. Формувати салат зі смаженими грибами можна у відповідному блюді або в невеликих креманках, якщо плануєте подавати салат порційно. Ми використовували останній варіант. Отже, якщо всі необхідні інгредієнти за запропонованим списком у вас готові, можна приступати.

Покроковий рецепт