Листковий салат з куркою та рисом

Листковий салат з куркою та рисом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Куряче філе відварити в підсоленій воді до готовності. Остудити, остудити, подрібнити, викласти на плоске блюдо першим шаром.

Змащуємо майонезом.


Яйця відварити, остудити, очистити, потерти на тертці, викласти зверху на м’ясо, змастити майонезом.

Потім шар огірка. Потерти на тертці, віджати сік, покласти зверху, можна не змащувати майонезом.



Останній шар – рис. Відварити до готовності в підсоленій воді, остудити. Викласти шаром зверху. Змастити майонезом. Можна посипати або прикрасити зеленню, свіжої або сушеної. Можна подавати. Приємного апетиту!