Смачний рецепт літнього салату.
Інгредієнти
фісташки – 56 г | |
білі кунжутне насіння – за смаком | |
соковита редиска – 170 р | |
дрібна сіль кам’яна – за смаком | |
солодкий перець жовтий великий – одна штука | |
кунжутне масло ароматне – три ст. ложки | |
свіжовіджатий сік лимонний – одна ст. ложка | |
пісок цукровий коричневий – одна ч. ложка | |
соковиті мандарини великі – дві штуки |
Це вітамінне блюдо, приготоване з соковитими мандаринами і редискою, відмінно освіжить в літній день.
Покроковий рецепт
Промити дуже ретельно редиску і нарізати її тоненькими кружальцями.
Перекласти редиску в салатник невеликого розміру, за смаком посолити, після цього нарізати тоненько соломкою жовтий солодкий перець.
Від шкірочки очистити мандарини, м’якоть розділити на часточки, а їх, у свою чергу, очистити від плівок, потім перекласти ці фрукти до редисці в салатник, туди ж додати солодкий перчик і подрібнені фісташки.
Влити трохи лимонного соку, додати масло, коричневий цукровий пісок і білі кунжутне насіння, які рекомендується попередньо обсмажити.
Приготований яскравий салат з мандаринами і редискою перемішати і подавати до столу. Можна додати листя салату або шпинату.