Льняна каша

Льняна каша – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже корисний сніданок

Інгредієнти

насіння льону – 30 грам
вода питна – 250 мл
насіння чіа – 10 грам(не обов’язково)
чорнослив – 6 шт

Як приготувати Лляна каша

Вітаю всіх читачів цього рецепта.

Льняна каша полюбилася мені зовсім нещодавно, коли я стала замислюватися про те, наскільки корисний льон. А в ньому виявляється містяться такі корисні жирні кислоти, клітковина і навіть антиоксиданти, які здатні захистити людину від багатьох проблем.

Готувати кашу можна різними способами, але мені найбільше подобається рецепт саме сирої льняної каші.

Покроковий рецепт



Цей рецепт вимагає невеликої підготовки. Льон і насіння чіа потрібно замочити у воді на 8 годин, щоб вони розкрилися і стали більш корисними. Я замочую їх завжди на ніч, і тоді вранці за 5 хвилин можна приготувати швидкий і корисний сніданок.

Набряклі насіння льону і чіа, воду, що залишилася від замочування і вимитий чорнослив додати в блендер і збити. Час збивання буде залежати від потужності блендера. Зазвичай достатньо не більше 10 секунд.

Ось і все – корисна сира каша готова.
За бажанням можна додавати в кашу що завгодно. Це можуть бути горіхи, варення, топінги, підсолодити, арахісова паста, пудинги і багато іншого. Тут лише справа особистого смаку.
Всім приємного апетиту!