Льняна каша

Льняна каша – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.



Цей рецепт вимагає невеликої підготовки. Льон і насіння чіа потрібно замочити у воді на 8 годин, щоб вони розкрилися і стали більш корисними. Я замочую їх завжди на ніч, і тоді вранці за 5 хвилин можна приготувати швидкий і корисний сніданок.

Набряклі насіння льону і чіа, воду, що залишилася від замочування і вимитий чорнослив додати в блендер і збити. Час збивання буде залежати від потужності блендера. Зазвичай достатньо не більше 10 секунд.

Ось і все – корисна сира каша готова.
За бажанням можна додавати в кашу що завгодно. Це можуть бути горіхи, варення, топінги, підсолодити, арахісова паста, пудинги і багато іншого. Тут лише справа особистого смаку.
Всім приємного апетиту!