Лобіо з зеленої квасолі з яйцями

Лобіо з зеленої квасолі з яйцями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Останнім часом на прилавках великих магазинів стала все частіше з’являтися ця бобова культура. Вона чимось віддалено нагадує стручки горошку, але в той же час плоска і широка. Жителям Закавказзя вона відома з давніх часів, її в народі називають лобіо. Трохи незвично для нашого ока, так? Адже як приготувати лобіо по-грузинськи, завдяки численним ресторанам, знають багато, а от як смачно і корисно приготувати плоску зелену квасолю знайоме не всім. А адже саме свіжа зелена квасоля володіє прекрасним смаком і численними корисними елементами. І, мабуть, головна її заслуга – вона чудово замінить повноцінний обід або вечерю, вгамує голод і принесе задоволення. Запасемося терпінням і приготуємо смачну лобіо з яйцями разом.

Покроковий рецепт