Квасоля помиємо під проточною водою, очистимо її від “хвостиків”. В обов’язковому порядку з кожного стручка знімаємо “нитки”, вони знаходяться з боків стручків, це зробити обов’язково, інакше в готовому блюді вони зіпсують весь смак. Якщо стручки дуже довгі, переламываем їх навпіл.
Очищену квасоля кладемо в чашу для змішування продуктів і заллємо хололной водою, відставимо убік.
Томати заллємо ошпарим окропом, залишимо їх на деякий час, щоб у них лопнула шкурка.
Цибуля звільнимо від лушпиння і шкірки, тонко і дрібно наріжемо.
У казан або толстостеннную каструлю наллємо олія соняшникова, розігріємо до 140 градусів, викладемо нарізану цибулю. Злегка пасеруємо цибулю, стежимо, щоб він не влип і не сильно перепікся, злегка його зарумяним.
Помідори наріжемо дрібними кубиками.
Зубчики часнику подрібнити ножем, використовувати давильця для часнику не варто, часник смачніше в даному блюді саме нарізаним.
Помідори і часник додамо до пассерованному цибулі, все перемішати і злегка обсмажимо.
У підготовлену томатну засмажку викладемо квасоля. Квасоля викладаємо частинами, так як вона жорстка і вся з першого разу вона не вміститься в казані.
Коли квасоля стане трохи м’якою, перемішати всі інгредієнти в казані.
Через 15 хвилин додати до квасолі яйця, сіль і чорний перець запашний.
Знову все перемішати, яйця повинні рівномірно розподілитися в страві готується.
Зелень кінзи промиємо під проточною водою, залишимо краплі, просушити і дрібно наріжемо.
Готову страву викладемо на велику роздавальну тарілку, зверху прикрасимо зеленню кінзи. Блюдо готове до подачі на стіл, приємного апетиту!