Квасоля добре промиваємо і замочуємо на ніч у холодній воді. На наступний день починаємо приготування з того, що відварюємо квасолю близько години з додаванням лаврового листа на повільному вогні (до готовності).
Поки вариться квасоля готуємо інші інгредієнти. Ріжемо півкільцями цибулю, чистимо часник.
Розвести томатну пасту в склянці води, подрібнюємо часник і зелень. Обсмажуємо цибулю на оливковій олії.
Перевіривши бобові на готовність (повинні стати м’якими), зливаємо воду і додаємо їх в посуд з обсмаженою цибулею. Посипаємо сіллю, перцем і спеціями. Заливаємо все це склянкою з розведеною томатною пастою і залишаємо на тихому вогні на 30 хвилин.
За 5 хвилин до готовності додаємо роздавлений часник і зелень. І через 5 хвилин страва готова!