Лобіо

Лобіо – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Квасоля добре промиваємо і замочуємо на ніч у холодній воді. На наступний день починаємо приготування з того, що відварюємо квасолю близько години з додаванням лаврового листа на повільному вогні (до готовності).

Поки вариться квасоля готуємо інші інгредієнти. Ріжемо півкільцями цибулю, чистимо часник.

Розвести томатну пасту в склянці води, подрібнюємо часник і зелень. Обсмажуємо цибулю на оливковій олії.

Перевіривши бобові на готовність (повинні стати м’якими), зливаємо воду і додаємо їх в посуд з обсмаженою цибулею. Посипаємо сіллю, перцем і спеціями. Заливаємо все це склянкою з розведеною томатною пастою і залишаємо на тихому вогні на 30 хвилин.

За 5 хвилин до готовності додаємо роздавлений часник і зелень. І через 5 хвилин страва готова!