Куряче філе дрібно нарізати. Обсмажити протягом 5 хвилин. Можна додати нарізані печериці.
Нарізати дрібно шпинат.
Згасити разом з куркою протягом двох хвилин. Поки листя не зменшуватися в об’ємі. Посолити. Додати приправи, які ви любите. У мене перець суміш перців з часником, паприка, куркума і каррі.
До вмісту сковороди додаємо вершки і натертий часник. Прогріваємо, але не кип’ятимо! А то вершки згорнуться. Відварюємо локшину по інструкції на пачці. Макарони можна використовувати будь-які. Ідеально підійдуть спагетті. Краще використовувати макарони з твердих сортів пшениці і не переварювати. Краще не доварити. У гарячому соусі вони дійдуть до повної готовності. Відкидаємо на друшляк. Потім висипаємо в сковороду до соусу і добре перемішуємо. Посипаємо тертим сиром.
Приємного апетиту!