Локшина у вершковому соусі зі шпинатом і куркою

Локшина у вершковому соусі зі шпинатом і куркою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачно і корисно. Взагалі, я шанувальник Італійської кухні. Обожнюю пасту в будь-якому вигляді. Варіантів купа! Зі вершковим, томатним соусом, соусом песто, навіть просто з сиром-смакота! З вершковим-мій улюблений рецепт. Паста виходить ніжною і соковитою. Додаючи різні продукти, можна отримувати багато різних смаків цієї страви. Наприклад, гриби, креветки, червону рибу або тунець. Експериментувати можна багато, але завжди виходить сто відсотків смачно! Байдужих не залишиться!

Покроковий рецепт