Основним інгредієнтів в рецепті є локшина (я використовую макарони тільки з твердих сортів пшениці), вона ситна, м’ясо доповнює локшину, а квасоля надає страві особливого смаку.
Інгредієнти
Локшина або спагетті – 400 гр. | |
Курка (філе) – 300 гр. | |
Стручкова квасоля – 200 гр. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Сіль, приправа – за смаком |
Цей рецепт підійде для гарного і смачного обіду, який швидко і просто готується. У цьому рецепті всі складові доступні, і як правило є у кожної господині в холодильнику.
Покроковий рецепт
Для початку необхідно підготувати всі інгредієнти. Для цього ми взяли стручкову квасолю, куряче філе і цибулю.
Першим ділом потрібно порізати на невеликі шматочки квасолю і варити її близько 5 хвилин.
Далі необхідно порізати невеликими шматочками куряче філе і обсмажити його на сковороді.
Далі потрібно нарізати цибулю.
Додати цибулю до м’яса і продовжувати обсмажувати до золотистого кольору.
У цей час потрібно зварити макарони або спагетті.
Коли м’ясо з цибулею майже готові, додаємо квасоля і ще пару хвилин обсмажуємо все разом.
Додаємо за смаком сіль, перець або спеції за власним смаком.
Далі треба промити локшину, викласти її на сковороду і добре все перемішати, щоб квасоля і м’ясо рівномірно розподілилися між локшиною.
Блюдо готове до подачі на стіл.
Можна подавати з будь-якими соусами, добре в даному випадку підійде щось томатне або свіжі помідори.
Блюдо виходить дуже смачним і ситним, за рахунок квасолі м’ясо і локшина соковиті.
Всім приємного апетиту!