Варіації:
Для вегетаріанців: не додавати сир.
Для всеїдних: за бажанням додати трохи бекону або ковбаси.
4-6 порцій в якості гарніру
Покроковий рецепт
Макарони відварити до готовності. Злити воду, додати трохи масла, перемішати, відкласти в сторону.Моркву почистити, нарізати на маленькі кубики.
Обсмажити на рослинній олії до золотистого кольору (близько 3 хвилин).
Відсунути моркву в бік, додати в сковороду нарізану кубиками цибулю, смажити до коричневого кольору (близько 3 хвилин). Додати подрібнений часник і тертий імбир, перемішати їх з цибулею.
Цибулю з часником зрушити в бік, викласти в сковороду гриби, нарізані кубиками, смажити протягом 4-х хвилин, іноді перевертаючи.
Лук повинен бути золотисто-коричневий, морква повинна стати м’якою. Додати оцет, соєвий соус і 2 столові ложки олії, перемішати, смажити 3 хвилини на слабкому вогні. Потім додати макарони Орзо, перемішати, щоб вони стали коричневими. Останньою закинути капусту. Вимкнути вогонь і за смаком додати сіль і перець.
Перед подачею посипати тертим пармезаном.
Приємного апетиту!