Сьогодні я розповім базові рекомендації, застосовуючи які можна приготувати чудові макарони.
Інгредієнти
Спагетті – 300 г | |
Вода – 2л | |
Сіль – 2 ч. л. | |
Рослинне масло – 1ст.л. | |
Куряча тушонка – 250г |
Макарони – найбільш популярний гарнір на обідньому столі в сучасному будинку. Існують різні види макаронних виробів: мушлі, спагеті, пір’я, завитки. Цей рецепт я використовую на турбазах, кемпінгах, на море. Як правило, на відпочинок я завжди беру улюблену мультиварку, завдяки якій вдається відмінно заощадити. Основне завдання знайти розетку. Дешеве, практичний, універсальний, а головне дуже смачна страва, ми приготуємо зараз. Дане блюдо готується дуже швидко і просто.
Урізноманітнити спагетті можна додаючи різні соуси, спеції, заправки. Але тушонка, домашнього приготування – це шедевр. Як приготувати тушонку в стерилізованих банках, дивіться на цьому сайті в моїх рецептах.
Покроковий рецепт
Наливаємо воду в чашу мультиварки, закриваємо кришку і виставляємо режим «Суп кип’ятіння.
Після закипання води, засипаємо сіль і рослинне масло. Завдяки рослинному маслу, макарони не перетворюються в злиплий грудку. Опускаємо спагетті, розподіляючи їх так, щоб вода повністю покривала. Закриваємо кришку
Виставляємо режим «Плов» або «Гасіння». Я користуюся мультиварка Philips, з цього, скористаюся кнопкою «Гасіння».
Після сигналу, який прозвучить по закінченню 12 хвилин, відкриваємо кришку і перемішуємо макаронні вироби. Готово! Зливаємо становить чаші в друшляк і промиваємо проточною, фільтрованої водою.
Відправляємо в зручну каструлю. Ми не додаємо вершкове масло, яке необхідно покласти, якщо мова йде про приготування класичних спагетті. Використовуємо курячу тушонку.
Перемішуємо і кличемо всіх обідати на свіжому повітрі. Приємного апетиту! Харчуйтеся смачно і правильно, готуйте із задоволенням!