Макарони з фаршем і сирним соусом

Макарони з фаршем і сирним соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Макарони, м’ясо, сир! Смачно, швидко і ситно.

Інгредієнти

макарони – 500г.
фарш – 500г. якою є вдома
цибуля – 3-4 середні цибулини
масло ростительное – 1ст. + для смаження
яйце – 1шт
гірчиця – 1 год.л. паста
сіль – 1 год.л.
цукор – 1ч.л.
сирок плавлений – 1шт. можна і з яким смаком
оцет – 1ч.л.

Як приготувати Макарони з фаршем і сирним соусом

Дуже просто і дуже смачно. Інгредієнти – все, що є вдома, що теж не мало важливо – недорого. Це блюдо дуже любить мій чоловік. Готувати його просто. Сирний соус можна застосовувати до інших страв. Важливо щоб жовток при розбиванні яйця був цілий. Збивати соус краще в який-небудь високої ємності, я беру звичайну банку. Фарш робимо самі або купуємо. Можна брати будь-який, кому що до душі або ціною. І ще, робити соус потрібно за допомогою блэндера, так як міксер навіть при сильній швидкості не взобьет його. Блендер потрібно ставити так, щоб жовток був всередині нього. Звичайно, якщо приготувати макарони самому (домашню локшину), то страва буде дивовижно смачним.

Покроковий рецепт

Приготуємо все необхідне…



Готуємо соус: яйце+гірчиця+сіль+цукор+масло+оцет. Всі збили блендером. Сир нарізаємо шматочками, кладемо в чашу блендера, ще раз збиваємо. Якщо потрібен не дуже густий соус, додаємо холодну кип’ячену воду і деланем порідко.


Відварюємо макарони в злегка підсоленій воді. Поки макарони варяться, переходимо до наступного етапу. Цибулю нарізаємо, хто як любить. Трохи тушкуємо в олії на сковороді і додаємо фарш. Солимо і перчимо за смаком. Тушкуємо до готовності фаршу.

Готові макарони відкидаємо на друшляк і даємо стекти зайвій воді.

Готовий фарш з цибулею змішуємо а макарони у великій каструлі. Якщо необхідно, досолює.

Подаємо до столу з сирним соусом. Всім приємного апетиту!