Макарони з фаршем

Макарони з фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відміряємо потрібну кількість макаронних виробів і ставимо їх варитися. Попередньо кип’ятимо воду, яку не забуваємо приправити сіллю. Поки варяться макарони, підготуємо овочеві інгредієнти. Промиваємо від забруднень моркву, потім очищаємо її. Ріпчасту цибулю звільняємо від лушпиння. Приступаємо до подрібнення продуктів. На тертці з середніми отворами подрібнюємо моркву, цибулю просто шаткуємо.

Вливаємо на сковороду олію і розігріваємо його. У гаряче масло перекладаємо підготовлену нарізку з овочів. Пасеруємо протягом 3-4 хвилин.

Потім перекладаємо на сковороду до піджарки з овочів фарш, попередньо розділений на маленькі шматочки. Перемішуємо інгредієнти, в процесі присмачую фарш сіллю і чорним меленим перцем. Підсмажуємо фарш з овочами до готовності.

Макаронні вироби готові. Переправляємо їх на друшляк і промиваємо під водою. Додаємо макарони на сковороду до підсмажених шматочків фаршу і пассированным овочів.

Інгредієнти на сковороді перемішуємо. Тушкуємо макарони з фаршем під кришкою ще 5 хвилин під кришкою. В кінці можна присипати готову страву посіченою свіжої зеленню. Просте у приготуванні блюдо на сковороді з макаронами, фаршем і овочами готово! Відразу подаємо до столу в гарячому вигляді. Приємної вам трапези!